VvE Beheerder Amsterdam

VvE beheerder in Amsterdam is veel meer dan een administratiekantoor

Op zoek naar een VvE beheerder in Amsterdam die meer doet dan alleen uw boekhouding en administratie? Dan bent u bij MINERVA aan het juiste adres! MINERVA is opgericht voor VvE’s die méér van een VvE beheerder verwachten dan alleen de financiële administratie. Wij beheren uw VvE als een bedrijf, waarbij geen plaats is voor inefficiëntie en geldverspilling. Dit heeft de afgelopen jaren geresulteerd in buitengewoon enthousiaste eigenaren en aantoonbare besparingen op operationele kosten en groot-onderhoudsprojecten!Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Raadpleeg dan onze dienstverlening!

 

Raadpleeg VvE beheerder Amsterdam

VvE beheerder MINERVA in Amsterdam onderscheidt zich van andere VvE beheerders om één hele belangrijke reden: MINERVA biedt veel meer. Door jarenlange ervaring in de zakelijke wereld stellen wij hoge eisen aan onze service, en streven daarom de volgende kernwaarden na:

  • Tevreden klanten;
  • Financiële gezondheid;
  • Goede staat van onderhoud;
  • Hoge kwaliteit dienstverleners.

Lees hier meer over onze kernwaarden!

 

Altijd een actueel beeld van de financiën binnen uw VvE

Wij snappen dat u als bestuur altijd een actueel overzicht wilt hebben van de financiën binnen uw VvE. Daarom hebt u bij ons de mogelijkheid om 24 uur per dag de meest actuele financiële status van uw VvE te raadplegen. Dit komt omdat wij werken met TWINQ, een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem dat ervoor zorgt dat uw bankbestanden dagelijks worden bijgewerkt. Wij scannen alle facturen direct bij ontvangst en boeken deze op de juiste grootboekrekeningen, die u dankzij TWINQ altijd kunt inzien!

 

Vraag de gratis VvE Quick Scan aan

Wilt u weten wat MINERVA voor u kan betekenen? Vraag de gratis VvE Quick Scan aan! U krijgt dan een overzicht van de mogelijke verbeteringen en/of kostenbesparingen binnen uw VvE, die wij voor u kunnen realiseren. Heeft u gewoonweg meer interesse in onze organisatie of in een van onze diensten? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Dit is mogelijk via het hier, maar u kunt ook bellen naar 020 331 45 31. MINERVA helpt u graag verder!

Bent u al volledig overtuigd? Dat begrijpen wij. Daarom kunt u via onderstaande button direct en gemakkelijk overstappen. VvE beheerder MINERVA Amsterdam heet u van harte welkom!