VvE Beheer Seniorenflat

Hulp nodig bij VvE beheer voor uw seniorenflat? MINERVA staat u graag bij!

Hulp nodig bij het VvE beheervan uw seniorenflat? MINERVA is een professionele VvE beheerder met een zakelijke benadering. MINERVA is opgericht voor VvE’s die méér van een VvE beheerder verwachten dan alleen het bijhouden van de financiële administratie. Wij beheren uw VvE als een bedrijf, waarbij geen plaats is voor inefficiëntie en geldverspilling. Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot buitengewoon enthousiaste eigenaren en aantoonbare besparingen op operationele kosten en groot-onderhoudsprojecten.

 

Laat uw seniorenflat beheren door MINERVA en u bespaart kosten

Het MINERVA team staat voor efficiëntie en ontzorgen. Dat is ook de reden waarom wij meer doen dan alleen uw boekhouding en administratie. Wij maken uw VvE efficiënter, zodat u uiteindelijk kosten bespaart. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Raadpleeg dan onze dienstverlening!

Wij ontlasten uw VvE bestuur van hun dagelijkse werkzaamheden, zorgen dat er efficiënt wordt omgegaan met de servicebijdrage en zien er op toe dat uw gebouw in goede staat van onderhoud blijft. Wij stellen hoge eisen aan onze service, en streven daarom de volgende kernwaarden na:

  • Tevreden klanten
  • Financiële gezondheid
  • Goede staat van onderhoud
  • Hoge kwaliteit dienstverleners

Lees hier meer over onze kernwaarden!

 

Dankzij de nieuwste technologie altijd een actueel overzicht van uw financiën!

Als bestuur wilt u altijd een actueel beeld hebben van de financiën binnen uw VvE. Daarom werken wij met het meest innovatieve en gebruikersvriendelijke systeem, TWINQ. Wij scannen alle facturen direct bij ontvangst en boeken deze op de juiste grootboekrekeningen. Dagelijks worden de bankbestanden door een elektronische koppeling met de bank bijgewerkt. U heeft 24 uur per dag de mogelijkheid om de meest actuele financiële status van uw VvE te raadplegen, tot op het niveau van de gescande factuur.

 

Kies MINERVA vandaag nog – VvE beheer seniorenflat

Wij willen u graag laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag daarom snel de gratis Quick Scan aan en zie wat u kunt besparen. Direct overstappen? Dat kan ook. Via het hier gaat dit snel en eenvoudig. Wij nemen al het werk voor u uit handen!

 

Wilt u meer weten over het VvE beheer van uw seniorenflat? Of bent u simpelweg nieuwsgierig geworden naar onze organisatie of ons aanbod? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via het hier, of bel 020 331 45 31. MINERVA helpt u graag verder!