VvE Beheer Amsterdam

HULP NODIG BIJ UW VVE BEHEER IN AMSTERDAM: MINERVA STAAT U GRAAG BIJ!

VvE beheer Minerva in Amsterdam is een professionele vereniging van eigenaren beheerder met een zakelijke benadering. Minerva vastgoedbeheer is opgericht voor VvE’s die méér van een VvE beheerder verwachten dan alleen het bijhouden van de financiële administratie. Wij beheren uw VvE als een bedrijf, waarbij geen plaats is voor inefficiëntie en geldverspilling. Het toepassen van deze zakelijke benadering heeft geleid tot buitengewoon enthousiaste eigenaren en aantoonbare besparingen op operationele kosten, technisch beheer en groot-onderhoudsprojecten.

 

 

VVE BEHEER MINERVA IN AMSTERDAM BESPAART U KOSTEN

Minerva vastgoedbeheer staat voor snelheid, bereikbaarheid, efficiëntie en ontzorgen. Dat is ook de reden waarom wij meer doen dan alleen uw boekhouding en administratie. Wij maken uw vereniging van eigenaren efficiënter, zodat u kosten bespaart. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Raadpleeg dan onze dienstverlening!

 

 

Wij ontlasten VvE bestuurders van hun dagelijkse werkzaamheden, zorgen ervoor dat er efficiënt wordt omgegaan met uw servicebijdrage en zien er op toe dat uw gebouw in goede staat van onderhoud blijft. Wij stellen hoge eisen aan onze service, en streven daarom de volgende kernwaarden na:

 

 

Tevreden klanten
Financiële gezondheid
Goede staat van onderhoud
Hoge kwaliteit dienstverleners

 

 

Lees hier meer over onze kernwaarden!

 

 

DANKZIJ DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE ALTIJD EEN ACTUEEL OVERZICHT VAN UW FINANCIËN!

Als bestuur wilt u altijd een actueel beeld hebben van de financiën binnen uw VvE. Daarom werken wij met het meest innovatieve en gebruikersvriendelijke systeem, TWINQ. Wij scannen alle facturen direct bij ontvangst en boeken deze op de juiste grootboekrekeningen. Dagelijks worden de bankbestanden door een elektronische koppeling met de bank bijgewerkt. U heeft 24 uur per dag de mogelijkheid om de meest actuele financiële status van uw VvE te raadplegen, tot op het niveau van de gescande factuur.

 

 

KIES MINERVA

Wij willen u graag laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag daarom snel de gratis VvE Quick Scan aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen. Direct overstappen? Dat kan ook. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen al het werk uit handen.

 

 

Bent u simpelweg nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Of wilt u graag meer informatie over ons aanbod? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op of bel 020 331 45 31. Minerva VvE beheer Amsterdam helpt u graag verder!