Kernwaarden

Tevreden Klanten

De appartementseigenaren zijn uiteindelijk onze klanten. Het MINERVA team begrijpt als geen ander de wensen van de klant, omdat het team zelf brede ervaring heeft in het VvE bestuur en appartementseigenaar zijn.

Neem contact op
Financiële Gezondheid

Een gezond financieel beleid binnen uw VvE zorgt voor een acceptabel niveau van de servicekosten. De hoogte van deze servicekosten heeft ook invloed op de (verkoop)waarde van uw appartement. Scherpe inkoop van operationele diensten, producten en daarnaast groot-onderhoudprojecten, dragen hier significant aan toe.

Neem contact op
Goede Staat van Onderhoud

Het gebouw verdient alle aandacht om in goede staat van onderhoud te blijven. Uitstel van onderhoud vanwege tekorten in het reservefonds resulteert vaak in nog hogere kosten en ergernissen. De waarde van uw appartement wordt mede beïnvloed door de staat van onderhoud.

Neem contact op
Hoge Kwaliteit Dienstverleners

“Vertrouwen is goed, controle is beter”. Uw VvE wordt bediend door verschillende dienstverleners (schilder, dakdekker, cv-onderhoud, liftenonderhoud, schoonmaak, etc.). De kwaliteit van deze partijen moet continu bewaakt worden, evenals het nakomen van gemaakte afspraken.

Neem contact op